Νέα

Ready Business σημαίνει να έχεις τη δύναμη της επικοινωνίας στα χέρια σου. Να έχεις άμεση πρόσβαση στα δεδομένα σου, να είσαι σε διαρκή επαφή με το γραφείο σου, τους πελάτες και τους συνεργάτες σου. Η ολοκληρωμένη λύση Vodafone Business Connect & Κινητό προσφέρει σε ένα λογαριασμό απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις μεταξύ κινητών & σταθερών, δωρεάν προώθηση κλήσεων, απεριόριστα email και φιλοξενία ιστοσελίδας. Έτσι μειώνεις το κόστος της επικοινωνίας σου και βελτιώνεις την ποιότητα...
Με την υπηρεσία εξυπηρετείς κάθε τρόπο πληρωμής εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν είσαι. Αποτελεί την πλέον οικονομική και ασφαλή λύση για πληρωμές με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες και ενισχύει έναν πιο ευέλικτο τρόπο δουλειάς. Η υπηρεσία λειτουργεί με την εφαρμογή Vodafone Mobile POS για Smartphone και Tablet και το ειδικό φορητό ασύρματο τερματικό Spire SPm2, που είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone. Προϋποθέτει τη σύνδεση σε πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας της Vodafone. Τώρα, μπορείς να...
Με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση για τις εταιρικές δραστηριότητες και των υπηρεσιών που προσφέρει η BTS αναβάθμισε την παρουσία της στα ηλεκτρονικά μέσα, με την δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας. Με τον τρόπο αυτό η BTS θα ενημερώνει αμεσότερα το πελατολόγιο της για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει στον κλάδο παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών και τεχνολογικών λύσεων, καθώς και για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
Με ιδιαίτερη χαρά η BTS ανακοινώνει την έναρξη της εμπορικής της συνεργασίας με την ttec. Η συγκεκριμένη εταιρεία εξειδικεύεται στην παραγωγή αξεσουάρ προϊόντων για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, καθώς επίσης είναι πιστοποιημένος συνεργάτης προϊόντων Apple. Η BTS μέσω της συνεργασίας με την ttec, την οποία θα την αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά, είναι σε θέση να παρέχει μια ολοκληρωμένη και ποιοτική γκάμα αξεσουάρ προϊόντων για όλες τις μάρκες προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.

"Να είμαστε η πρώτη επιλογή των πελατών μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας."

Πελατολόγιο

Η μακρόχρονη εμπειρία της BTS σε διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς τροφίμων, υπηρεσιών, πληροφορικής, ασφαλειών, καλλυντικών τόσο σε επίπεδο B2B όσο και σε επίπεδο B2C καθώς επίσης και η προσήλωση σε εξειδικευμένα και απαιτητικά projects και έργα, αποτέλεσαν τα συστατικά επιτυχίας και γνώσης για την εταιρία μας και είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο.

Τελευταία Νέα

Στοιχεία Επικοινωνίας

bts telecom

Ριζαρείου 18, Χαλάνδρι, Αττική,
Τ.Κ. 15233,
Τηλ. (+30) 210-6096900
Fax: (+30) 210-6096901

Εγγραφή στο Newsletter