Εμείς στην ttec Greece πιστεύουμε ότι η αισθητική και η λειτουργικότητα είναι κύρια έμπνευση για ό,τι και αν κάνεις. Στην εποχή μας που το mobile lifestyle κυριαρχεί μαζί μας θα αναδείξεις εντονότερα την ξεχωριστή σου προσωπικότητα, τα ταλέντα σου και θα αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο όλες τις τεχνολογικές διευκολύνσεις που σου προσφέρει.

Με δυναμική παρουσία σε περισσότερα από 12.000 καταστήματα σε 10 χώρες παγκοσμίως, η συνεργασία μας με την ttec, η οποία αποτελεί μια υψηλών προδιαγραφών εταιρία παραγωγής ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, προσυπογράφει το όραμα μας να σας παρέχουμε μοναδικές και αξιόπιστες επιλογές προσθέτοντας την δυναμική μας στα 60 εκατομμύρια προϊόντων ttec που έχουν ήδη πουληθεί παγκοσμίως.

Με υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών, είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και πίσω από τα προϊόντα μας.

Εξασφαλίζουμε και υποστηρίζουμε την μοναδική προσωπικότητα σας και τις ανάγκες σας. Be You, Be ttec.

Τα προϊόντα ttec εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την Business Telecom Solutions, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία 15 χρόνια με εγχώριες και μεγάλες διεθνείς συνεργασίες.

 

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση:

Ελευθερίου Βενιζέλου 34-36,
Μεταμόρφωση,14452
Τηλ: 210 6096900 email: sales@ttec.gr

Αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Μπείτε στο site της ttec και δείτε όλα τα προϊόντα αναλυτικά!

Πελατολόγιο

Η μακρόχρονη εμπειρία της BTS σε διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής αγοράς τροφίμων, υπηρεσιών, πληροφορικής, ασφαλειών, καλλυντικών τόσο σε επίπεδο B2B όσο και σε επίπεδο B2C καθώς επίσης και η προσήλωση σε εξειδικευμένα και απαιτητικά projects και έργα, αποτέλεσαν τα συστατικά επιτυχίας και γνώσης για την εταιρία μας και είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο.

Πελατολόγιο ttec

Follow us on Instagram

Τελευταία Νέα

Στοιχεία Επικοινωνίας

bts telecom

Ελευθερίου Βενιζέλου 34-36,
Μεταμόρφωση, Αττική, Τ.Κ. 14452,
Τηλ. (+30) 210-6096900
Fax: (+30) 210-6096901

Εγγραφή στο Newsletter